Programma

Programma

 

Tekenfestival Gouda nodigt tekenaars, schetsers en schilders uit om op locatie aan het werk te gaan tijdens Zotte Zaterdag in Gouda. Tijdens dit middeleeuwse feest op zaterdag 14 oktober 2017 is het historische centrum van Gouda gevuld met interessante personages en zijn er allerlei activiteiten die herinneren aan de tijd van Erasmus. Bijvoorbeeld een middeleeuwse markt, kinderspellen, theater, muzikale optredens, varen met een trekschuit en demonstraties. Kijk voor het uitgebreide programma op http://www.zottezaterdag.nl

Ontvangst voor Tekenfestival Gouda is in de Sint Jan. Bij de informatiekraam bij de hoofdingang krijgen de deelnemers het programmaboekje van Zotte Zaterdag, welke gratis toegang biedt tot de Sint Jan. Daar is een tafel ingericht als uitvalsbasis voor de tekenaars, waar vanaf 13.30 ook een inloop-workshop plaatsvindt ‘Droezelen met Erasmus’.

 

 

Alle info op een rijtje:

 

Tijd

Vrije inloop tussen 10.00 en 16.30 uur

 

Ontvangst

Informatiekraam voor de hoofdingang van de Sint Jan, en een tafel in de Sint Jan

 

Waar tekenen

In de Sint Jan en bij de middeleeuwse activiteiten in het historische centrum van Gouda

 

Workshop

Vanaf 13.30 uur: gratis inloop-workshop ‘Droezelen met Erasmus’ in de Sint Jan, voor alle leeftijden

 

Strippenkaart

De tekenaars worden verwend met een strippenkaart waarmee lekkere dingen kunnen worden opgehaald bij winkels en marktkramen in de Goudse binnenstad.

 

Goodiebags

Voor de eerste 50 deelnemers aan het Tekenfestival staat een goodiebag klaar!

 

Aanmelden

Meld je aan via http://tekenfestval.nl/aanmelden/

Aanmelden